• Termeni si conditii

1. Informatii generale

Website-ul https://www.imababy.ro este administrat și deținut de către societatea comercială SC IMA Trend SRL, cu sediul social în Iasi, Str Popauti nr 7, bl 550A, et 4 ap 17, Iasi, jud. Iasi, înregistrată la Registrul Comerțului având CIF RO30963762 . Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://www.imababy.ro . Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului https://www.imababy.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare ,,utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

2. Informatii livrare

Https://www.imababy.ro livrează produsele pe întreg teritoriul României, prin intermediul firmei de curierat Fan Courier sau SameDay. Termenul de livrare estimat este de 24h – 72h. Există situații în care termenul de livrare se poate prelungi: condiții meteo nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, locații unde accesul este dificil (ex. destinații din Delta Dunării), alte situații neprevăzute. Https://www.imababy.ro nu efectuează livrări în afara teritoriului României. Toate comenzile cu valoarea mai mare de 350 lei plasate pe website-ul https://www.imababy.ro beneficiază de transport GRATUIT, oriunde în țară.

3. Modalitati de plata

Https://www.imababy.ro pune la dispoziție: 

– posibilitatea de plată ramburs (numerar), în momentul primirii coletului, prin intermediul agentului firmei de curierat; 

– posibilitatea de plată online cu cardul prin completarea datelor cardului tău în fereastra MobilPay. 

Pentru a crește securitatea plăților online, în acord cu ultimele reglementări UE, începand cu 14 septembrie, băncile din România vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare îți poate fi solicitat în procesul de autorizare a plății, alături de codul 3D Secure pe care îl primești prin SMS. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

 

4. Garantie

Toate produsele comercializate de IMA Trend beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei pe baza facturii. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

5. Politica de retur

Https://www.imababy.ro oferă clientului posibilitatea de a returna produsele comandate, în termen de 14 zile de la primirea lor. Pentru a începe procedura de retur, clientul trebuie să furnizeze printr-un email la contact@imababy.ro, data in care a fost plasată comanda și un cont IBAN în care dorește returnarea sumei aferentă comenzii. Restituirea sumei se va efectua prin transfer bancar în termen legal de maxim 14 zile lucrătoare de la recepționarea și verificarea produselor returnate. Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costul de transport al curierului în cazul returului produsului, va fi suportat în totalitate de client. În cazul în care produsul ce urmează a fi returnat, a beneficiat de transport GRATUIT, atunci din costul produsului se va reține costul de transport care a fost suportat de către https://www.imababy.ro și care este evidențiat pe factura primită odată cu primirea produsului. Dacă produsele comandate au fost insoțite de eventuale cadouri, cand returnați produsele, atunci trebuie să returnați și cadourile. Dacă s-a livrat alt produs decat cel specificat în comandă, puteți solicita înlocuirea produsului livrat greșit cu cel corect. Toate costurile de retur ale produsului greșit si de livrare ale produsului corect vor fi suportate de către https://www.imababy.ro , după primirea produsului greșit și doar cu condiția ca acesta să fie în aceeași stare nouă în care a fost livrat.

  1. Produsele de îngrijire personală sigilate nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumatori conf prevederilor art 16 lit. f) din OUG 34/2014.

6. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia. Administratorul https://www.imababy.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

7. Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Https://www.imababy.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

8. Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului https://www.imababy.ro , utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii https://www.imababy.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

9. Disponibilitatea serviciului

Administratorul https://www.imababy.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului https://www.imababy.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

10. Exonerarea de raspundere

Https://www.imababy.ro nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la https://www.imababy.ro nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, https://www.imababy.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. Https://www.imababy.ro nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. Https://www.imababy.ro își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul numărului de telefon +40 755 622 628, adresa de email contact@imababy.ro .

Add to cart